Tuotteemme

Klapit

Myymämme klapit on tehty vain parhaasta koivusta, joka on kaadettu joko omasta metsästä tai ostettu paikallisilta metsänomistajilta.

Kaikki klapit ajetaan puhdistusrummun lävitse, jolloin saadaan suurin osa irtoroskasta pois klapien joukosta. Laadun takeena on jatkuva laitteiden ja työtapojen kehittäminen. Myös niin yksinkertainen asia, kuin puun pilkkominen polttopuiksi, voidaan tehdä paremmin kuin muut!

Tietoa tuotteesta:

Keväällä toimitettavat klapit voidaan pieniä myös asiakkaan ”omilla mitoilla” pituus max. 60cm

Tavallinen klapi: Pituus n 33 cm
Muoto: Puut halkaistu pääsääntöisesti 2-8 osaan
Klapikonepalvelu

Onko Teillä kasapäin puita odottamassa pilkkojaa, mutta puuttuu joko aikaa tai kalustoa? Ei hätää! Pilkomme tilauksesta Ähtärin ja lähikuntien alueella asiakkaan puut polttovalmiiksi klapeiksi nopeasti ja luotettavasti!

Voitte tilata palvelun joko soittamalla yhteystiedot-sivulla ilmoittamaamme numeroon tai laittamalla sähköpostia! Samalla sovitaan tarkempi hinta ja muut yksityiskohdat.

Kuivaheinä

Monista muilla alalla toimivista yrittäjistä poiketen teemme heinän pikkupaaleihin (n.7kg), suurten pyöröpaalien sijaan. Teemme tämän heinän laadun varmistamiseksi; kokemuksemme mukaan pyöröpaaliin kääritty kuivaheinä homehtuu huomattavasti herkemmin kuin pikkupaali. Myöskin pikkupaalit on kevyitä käsitellä ahtaissa tiloissa, eivätkä vaadi erikseen koneita niiden siirtelyyn.

Heinänteko on paljolti riippuvainen Suomen lyhyen ja vähälumisen kesän ailahtelevista säistä, siksi meillä onkin käytössä kylmäilmakuivuri, joka puhaltaa viimeisenkin kosteuden heinäpaaleista, ennen niiden varastointia ja myyntiä.